شاید برای شما هم پیش آمده باشد هنگامی که برای شستشوی روزانه، لباسشویی را روشن کردید، بعد از مدت کوتاهی شروع به کار، ناگهان متوقف یا خاموش شود. خاموش شدن ناگهانی و از کار افتادن وسایل برقی، بسیار نگران کننده است. در این مقاله سعی بر این است که علت خاموش شدن ناگهانی ماشین لباسشویی تجزیه و تحلیل شود، تا شما همراهان گرامی، با مطالعه ادامه مطلب، به رفع این مشکل مهم بپردازید. خواهشمندیم سوالات خود را در زمینه دلایل خاموش شدن ناگهانی لباسشویی، در قسمت دیدگاه که در انتهای صفحه مشخص شده، مطرح نمایید تا کارشناسان ما در کوتاه ترین زمان، پاسخگوی شما باشند.

چرا ماشین لباسشویی خود به خود خاموش می شود؟

خاموش شدن و توقف ناگهانی ماشین لباسشویی می تواند دلایل متعددی داشته باشد. امروزه در بازار مدل ها و برند های مختلفی از لباسشویی وجود دارد که،کارکرد همه آنها یکسان است. مطالبی که در این مقاله بیان شده است، به برند دستگاه ربطی ندارد و شما می توانید علت توقف ناگهانی انواع ماشین لباسشویی ها، مثل: جی پلاس، سامسونگ، بوش، اسنوا، ال جی و سایر مدل ها را بیابید. می دانیم که لباسشویی از لوازم حیاتی در هر خانه است؛ پس باید در استفاده و نگهداری از آن کوشا باشیم. توجه داشته باشید که رفع مشکل لباسشویی، نیازمند تخصص، تجربه و مهارت است؛ پس اگر دانش فنی ندارید، ریسک نکنید و این مشکل را به تعمیر کار حرفه ای و مطمئن بسپارید. همچنین می توانید از شماره های درج شده در سایت کمک بگیرید.

شما در ابتدا لباسشویی را روشن می کنید، برنامه شستشو را انتخاب می نمایید؛ دستگاه شروع به کار می کند؛ اما ناگهان در یکی از مراحل شستشو متوقف می شود و دستگاه روشن باقی می ماند، و یا اینکه لباسشویی در یکی از مراحل متوقف شده و کاملا خاموش می شود

این مشکلات می تواند منشا مکانیکی و یا الکتریکی داشته باشد. ممکن است بعد از اینکه لباسشویی خاموش شد، دیگر روشن نشود. در اینجا به بررسی چند علت اصلی خاموش شدن ناگهانی لباسشویی می پردازیم:

خرابی در شیر ورودی آب

علت های رایج متوقف شدن لباسشویی در حین کار

اگر ماشین لباسشویی شما متوقف شد، اما دستگاه خاموش نشد؛ می تواند دلایل متعددی داشته باشد که در اینجا به چند مورد خواهیم پرداخت.

خرابی در شیر ورودی آب (شیر برقی)

همانطور که میدانید، بعد از اینکه لباس ها را در لباسشویی قرار می دهید و برنامه مورد نظر را تنظیم می کنید؛ آب توسط شیر برقی، وارد مخزن شستشوی لباس خواهد شد. اگر این شیر دچار نقص فنی شود و آب به داخل مخزن وارد نشود، دلیل متوقف شدن مراحل شستشو است و دستگاه منتظر خیس شدن لباس ها می ماند. برای اینکه مطمئن شوید شیر ورودی آسیب دیده است یا خیر، با یک مولتی متر آن را آزمایش کنید. در صورت خراب بودن، باید آن را عوض نمایید.

خراب بودن تایمر لباسشویی

در مدل های قدیمی، ولوم ماشین لباسشویی وظیفه تنظیم برنامه های مختلف را به عهده داشت که در صورت خرابی، دستگاه متوقف شده و بقیه مراحل شستشو را ادامه نمی داد. در لباسشویی های امروزی که تایمر یک قطعه مجزا و دارای برد الکترونیکی است، با فرستادن دستورات مختلف، عمل می کند. اشکالات رایج در خرابی تایمر لباسشویی های قدیمی، خرابی توپی تایمر و خرابی چرخ دنده های موتور تایمر است. این مشکلات به دلیل چرخاندن تایمر در جهات مختلف، پیش می آید. ممکن است بخشی از قسمت ها، طی استفاده مکرر و در طی زمان، شکسته شوند. در این صورت ماشین لباسشویی روشن است، اما کار نمی کند. چرخ دنده های موتور تایمر، پلاستیکی هستند و به مرور زمان از بین می روند. وظیفه موتور تایمر، به حرکت در آوردن محور آن است، اگر لباسشویی متوقف شده و کار نمی کند، باید این قسمت را تعمیر کنید. برای عیب یابی تایمر، به منظور جلوگیری از خطا های احتمالی، از یک مولتی متر برای اندازه گیری جریان برق موجود در آن استفاده نمایید.

برد کنترلی

اگر برد کنترل اصلی خراب شده باشد، لباسشویی ناگهان متوقف می شود. معمولا خیلی کم پیش آمده که این قسمت آسیب ببیند، برای اطمینان از خرابی، تمامی اجزائی را که فکر می کنید ممکن است دلیل بروز مشکل باشند را چک کنید. در نهایت اگر مشکل رفع نشد، برد کنترل اصلی را از نمایندگی های مجاز تهیه کرده و تعویض نمایید.

ممکن است تایمر لباسشویی، وسط برنامه شستشو متوقف شود یا اینکه موتور دستگاه بعد از شروع به کار، ناگهان بایستد. در هر صورت، متوقف شدن تایمر و موتور، می توانند علت های گوناگونی داشته باشند که به چندین جزء مربوط می شود. شما یا باید اجزای آسیب دیده را تعویض کنید، یا آنها را تعمیر نمایید. حتی مشکل ساده قطعی سیم و اتصالی می تواند دستگاه را متوقف کند؛ چون در یک سیستم همه اجزا به یکدیگر وابسته هستند و هماهنگ با هم عمل می کنند. نقص در یکی از اجزا، این هماهنگی اصولی را، مختل می کند. هر گونه اختلال در سیستم کامپیوتر ماشین لباسشویی، عوارض بسیاری را در پی دارد.

میکروسوئیچ درب ماشین لباسشویی

هنگامی که لباسشویی می خواهد شروع به اجرای برنامه شستشو نماید؛ صدای قفل شدن درب لباسشویی به گوش می رسد. اگر درب ماشین لباسشویی قفل نشد، شروع فرآیند شستشو دستگاه غیر ممکن است. برای بررسی صحت سالم بودن یا نبودن میکروسوئیچ، از یک مولتی متر کمک بگیرید و هریک از سوئیچ های درب را امتحان کنید که برق جریان دارد یا خیر. در صورت عدم وجود جریان برق در هریک از سوئیچ ها، حتما آن را تعویض کنید.

زبانه درب ماشین لباسشویی و موتور قفل

زمانی ماشین لباسشویی شروع به عملیات شستشو می کند که درب بسته شود. اگر زبانه قفل درب بسته نشود و معیوب باشد، لباسشویی حین شستشو، متوقف می شود. وظیفه قفل درب، اطمینان حاصل کردن از بسته بودن درب هنگام شستشو است. قفل درب می تواند به دلایل الکتریکی و مکانیکی، عمل نکند. هرگونه آسیب اعم از هرز شدن و شکستگی قفل، می تواند دلیل از کار افتادن قفل باشد. در صورت بروز هر کدام از موارد ذکر شده، قفل را عوض کنید و از وجود جریان برق در سوئیچ ها مطمئن شوید.

خاموش شدن خود به خود و توقف ناگهانی ماشین لباسشویی، دلایل متعددی دارد که در این مقاله به مهمترین آنها اشاره کردیم. حتما توجه کنید، برای رفع تمامی مشکلاتی که نام بردیم، باید با مشاوران متخصص مشورت نمایید و از یک تعمیر کار کمک بگیرید. برای اعزام تعمیرکار به منزل، با شماره های درج شده تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 15 =