ممکن است این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که چرا لباس ها داخل لباسشویی پاره می شوند؟ همانطور که همه ما میدانیم، شستشوی لباس با ماشین لباسشویی آسیب کمتری نسبت به شستشو با دست به لباس وارد می کند؛ اما با این وجود گاهی بعد از شستشو با لباسشویی، متوجه سوراخ شدن یا نخ کش شدن لباس ها می شویم. شما باید همه علت هایی که باعث پاره شدن لباس ها می شود را با دقت مطالعه کنید و آن را به سرعت برطرف نمایید. در این مقاله، ما به بررسی علت پاره شدن لباس ها در لباسشویی و نحوه جلوگیری از این اتفاق را می پردازیم تا شما دیگر با صحنه پاره شدن لباس ها در لباسشویی مواجه نشوید. این مشکل به آسانی قابل حل است و جای نگرانی نیست.

اصلی ترین دلایل پاره شدن و سوراخ شدن لباس ها در لباسشویی

در این بخش ما به بررسی اصلی ترین علت های پاره شدن لباس ها در لباسشویی ال جی، سامسونگ، بوش، دوو و... می پردازیم. شما می توانید با بر طرف کردن علت های ذکر شده، مانع از نخ کش شدن و پاره شدن لباس ها شوید. مهم ترین علت های سوراخ شدن لباس ها در ماشین لباسشویی عبارت است از:

  1. استفاده بیش از حد از مایع سفید کننده

هنگامی که شما از مایع سفید کننده به مقدار زیاد استفاده می کنید، این غلظت به طور مستقیم روی الیاف لباس قرار می گیرد و باعث تغییر رنگ و آسیب در الیاف لباس می شود. لازم به ذکر است که بگوییم، با ساییده شدن لباس ها به یکدیگر و ساییده شدن آنها به محفظه لباسشویی، شما شاهده سوراخ شدن و پاره شدن لباس ها خواهید بود. برای اینکه از این اتفاق جلوگیری کنید، مایع سفید کننده را با آب رقیق نمایید تا آسیب کمتری به الیاف لباس ها وارد شود.

  1. تنظیم دور بالای خشک کن لباسشویی

حتما به این نکته توجه کنید که اگر ماشین لباسشویی برای شستن و خشک کردن لباس ها از دور تند استفاده کند، احتمال پاره شدن لباس ها و آسیب دیدن آنها چند برابر می شود. شما باید هر لباسی را متناسب با اینکه چه جنسی دارد، با برنامه مخصوص خود شستشو دهید؛ یعنی اگر شما لباس ها یا پارچه های ابریشمی را با برنامه مربوط به لباس های پشمی بشویید، 100% بعد از پایان شستشو پارچه ها به شدت آسیب دیده اند. حتما باید لباس ها را از نظر جنس آنها جدا نمایید و برنامه مناسب همان نوع لباس را انتخاب کنید.

  1. اجسام لبه دار و تیز، علت پاره شدن لباس در لباسشویی

ممکن است اجسام تیز و لبه دار مثل زیپ، کمربند، فنر های لباس زیر، دکمه های تیز و جا ماندن برخی اجسام در جیب لباس ها هنگام شستشو به الیاف لباس ها گیر کند و باعث پارگی آنها شود. برای جلوگیری از این قبیل اتفاقات، هنگام ریختن لباس ها در لباسشویی، زیپ آنها را ببندید، حتما جیب ها را چک کرده و خالی نمایید، الیاف نازک را به هیچ وجه با پارچه های خشن داخل محفظه نریزید و لباس های زیر را یا با دست بشویید یا در توری قرار دهید و بعد داخل لباسشویی بریزید.

  1. پر کردن لباسشویی بیش از حد ظرفیت آن

پر کردن بیش از حد ماشین لباسشویی، کارایی دستگاه را کاهش می دهد و لباس ها به خوبی تمیز نخواهند شد. علاوه بر این موضوع، لباس ها به هم میپیچند و گره میخورند و بر اثر اصطکاک و فشار زیاد، تار و پود و الیاف لباس ها آسیب می بینند. همچنین ممکن است زیپ ها و دکمه ها، به لاستیک دور درب لباسشویی گیر کرده و باعث پارگی لباس ها شوند. 

برای اینکه از این آسیب های احتمالی جلوگیری نمایید، حتما لباسشویی را کمتر از ظرفیت نهایی پر کنید تا فضای مناسب برای چرخیدن و تمیز شدن داشته باشند. نکته مهم! برخی تصور می کنند که اگر لباسشویی با حجم خیلی کم از لباس ها کار کند، هیچ فشاری به موتور و محفظه شستشو وارد نمی شود. این عقیده کاملا اشتباه است! اگر حجم لباس ها بیش از حد کم باشد، هنگام شستشو به کمک فنر ها فشار می آورد و لباس ها را بر اثر شدت بالای چرخش، پاره می کند. بنابراین همیشه تعادل را رعایت کنید و به اندازه کافی لباس داخل لباسشویی بریزید.

  1. انتخاب برنامه نادرست برای شستن لباس ها

امروزه در همه ماشین لباسشویی ها، برنامه شستن لباس ها با جنس های متفاوت تفکیک شده است. طبیعتا برنامه شستن لباس های ضخیم و سنگین، با برنامه شستشو لباس های سبک و ظریف متفاوت می باشد. این تفاوت از لحاظ سرعت شستشو، زمان شستشو، دمای آب، میزان چرخش خشک کن و… است. شما می توانید لباس های ظریف را در توری یا کیسه مخصوص قرار دهید، تا میزان آسیب دیدگی را به حداقل برسانید. اگر نمی دانید که کدام برنامه برای شستن کدام لباس ها مناسب است، حتما مقاله آموزش طرز استفاده از معنی کلمات، کاربرد دکمه ها و برنامه های شستشوی ماشین لباسشویی را مطالعه نمایید.

6.لبه های تیز داخل محفظه شستشو

داخل دیگ ماشین لباسشویی، حمل کننده های فلزی یا پلاستیکی قرار گرفته است که لباس ها به کمک آنها شسته می شوند. اگر این حمل کننده ها شکسته شوند یا از جای خود خارج گردند، لبه های بسیار تیزی در محفظه شستشو به وجود می آورند که با شستن لباس ها و چرخیدن دیگ، باعث پاره شدن لباس در لباسشویی می شوند. برای جلوگیری از این اتفاق، قبل از اینکه لباس ها را داخل دیگ بریزید، حتما آن را کاملا بازدید نمایید. در صورتی که مشاهده کردید حمل کننده ها آسیب دیدند، حتما از یک تعمیرکار حرفه ای کمک بگیرید تا به بخش های دیگر آسیب وارد نشود. شما می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید تا به سرعت تعمیرکار به منزل شما اعزام شود.

  1. درست کار نکردن خشک کن ماشین لباسشویی

ماشین لباسشویی برای خشک کردن لباس ها، به شدت تند می چرخد. اگر دستگاه هنگام خشک کردن تراز نباشد، ممکن است بر اثر تکان های شدید، لباس ها در محفظه گیر کنند و این موضوع باعث پاره شدن لباس ها شود. پیشنهاد می کنیم برای اینکه از این اتفاق جلوگیری کنید، حتما لباسشویی را تراز نمایید تا بدون سر و صدا و بدون آسیب به لباس ها کار کند. همچنین هنگام تنظیم برنامه برای شستشو، گزینه اتو کشی آسان را انتخاب کنید تا هم سرعت چرخش کاهش یابد و هم لباس ها کمتر آسیب ببینند. بهترین دور چرخش خشک کن لباسشویی، 600 می باشد.

پر کردن لباسشویی بیش از حد ظرفیت آن

اگر تمامی موارد بالا را بررسی کردید و علت پارگی هیچ یک از این موارد نبود، ممکن است لباس ها در جای دیگر مثل کشو یا کمد پاره شدن باشند. در کل، برای اینکه از پاره شدن لباس ها در لباسشویی جلوگیری کنید، موارد زیر را رعایت نمایید.

در این مقاله، علت سوراخ شدن لباس ها در لباسشویی، علت پاره شدن لباس ها در لباسشویی و راه های جلوگیری از پاره شدن لباس ها را بیان کردیم. شما عزیزان می توانید سوالات و نظرات خود را در قسمت دیدگاه ها با ما در میان بگذارید و در صورت هرگونه مشکل در خصوص ماشین لباسشویی، با کارشناسان ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 8 =