یکی از رایج ترین مشکلاتی که اکثر خانواده ها ممکن است با آن مواجه شوند، باز و بسته شدن درب یخچال به سختی است. درب یخچال به علت باز و بسته شدن زیاد، ممکن است هر از گاهی دچار مشکل شود. در واقع میتوان گفت درب یخچال مهمترین بخش در هر یخچال فریزر است؛ چرا که اجازه ورود هوای گرم را به یخچال نمی دهد. همه ما هنگام پخت و پز، گرسنگی، تشنگی و حتی گاهی بی دلیل سراغ یخچال می رویم و برای رفع نیاز های خود در طول روز، چندین مرتبه درب یخچال را باز و بسته می کنیم. همین باز و بسته کردن بی مورد درب یخچال می تواند مشکلاتی را مانند سخت باز شدن درب و یا بسته نشدن درب را به وجود آورد.

ما در این مقاله راه های رفع سخت باز شدن درب یخچال و علت سخت باز شدن درب یخچال را بیان می کنیم. شما می توانید با مطالعه این مطلب، به آسانی مشکل یخچال خود را رفع نمایید. خراب شدن درب یخچال فریزر حتی برای چند ساعت، می تواند باعث فاسد شدن مواد غذایی و ایجاد بوی بد و همچنین آب شدن مواد غذایی داخل فریزر شود. بنابراین هرچه سریع تر باید این مشکل را برطرف کنید تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری نمایید.

هنگامی که شما درب یخچال را باز می کنید، هوای سرد از یخچال خارج شده و هوای گرم به آن وارد می شود. حال وقتی درب یخچال را می بندید، هوای سرد و گرم با هم ترکیب شده و یک خلا به وجود می آورند. این خلا باعث می شود شما نتوانید بلافاصله پس از بستن درب یخچال، دوباره آن را باز نمایید. در نتیجه شما باید حداقل یک دقیقه صبر کنید و بعد دوباره درب را باز کنید. این زمان موجب می شود که فشار داخلی در یخچال تنظیم شود. علت سخت باز شدن درب یخچال بلافاصله پس از باز بودن درب، کاملا طبیعی است و مشکل فنی به حساب نمی آید. این مورد در قدیمی ترین یخچال ها تا مدل های امروزی و جدیدترین یخچال فریزرها، بسیار رایج است.

دلایل به سختی باز شدن درب یخچال سامسونگ

کاربران عزیز باید به این نکته توجه نمایید که، علت به سختی باز شدن درب یخچال بوش با علت به سختی باز شدن درب یخچال سامسونگ، تفاوت های چندانی با هم ندارند و می توان گفت که دلایل به سختی باز شدن درب یخچال در تمامی مدل ها مشابه هم است. بنابراین می توانید راهکار هایی را که ما در این مقاله بیان کردم، بر روی یخچال تان اجرایی نمایید و در صورتی که نتیجه ای از این راهکار ها دریافت نکردید، با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید و از مشاوران ما کمک بخواهید.

چنانچه یخچال فریزر شما دچار مشکل اساسی شده است، یا احتیاج به سرویس دوره ای یا تعویض قطعات دارد، کافی است فرم مربوطه در سایت را تکمیل کنید و یا با شماره های درج شده تماس بگیرید. کارشناسان ما به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستند و در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه، مشکلات شما را رفع و رجوع می کنند.

دلایل برق داشتن یخچال فریزر

راه های رفع سخت باز شدن درب یخچال

      1. کثیف بودن لاستیک دور درب یخچال فریزر

 سامسونگ، ال جی، بوش، و…، یکی از علت های سخت باز شدن درب یخچال می باشد. آلودگی ها و ذرات باقی مانده از مواد غذایی، در اکثر موارد در سطح لاستیک دور درب باقی می مانند و باعث چسبندگی و مقاومت در باز شدن درب یخچال می شوند. سعی کنید هر ماه لاستیک دور درب یخچال را تمیز کنید تا از به وجود آمدن این قبیل مشکلات جلوگیری نمایید.

 برای این کار می توانید از آب گرم و صابون یا هر ماده شوینده دیگری کمک بگیرید. با یک پارچه، دور تا دور لاستیک درب را کاملا بشویید تا تمام آلودگی ها از سطح آن پاک شوند و کارایی لاستیک دور درب بیشتر شود. بعد از اتمام شستشو، لاستیک را کاملا خشک نمایید.

      2. تراز نبودن پاره های یخچال

تراز نبودن پایه های یخچال می تواند از علت های بسته نشدن درب یخچال و به آسانی باز نشدن آن باشد. همانطور که در مقاله های مربوط به یخچال ذکر کردیم، تراز بودن پایه های یخچال از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. توجه داشته باشید که پایه های جلویی باید بالاتر از پایه های عقبی باشند و سطحی که یخچال روی آن قرار می گیرد، باید کاملا صاف و بدون شیب باشد. این موضوع به راحت باز و بسته شدن درب یخچال کمک بسزایی می کند.

      3. سالم بودن لولای درب یخچال

 مورد بعد که باید به آن توجه کنید، اطمینان از سالم بودن لولای درب یخچال می باشد. خرابی لولا، یکی از علت های اصلی سخت باز شدن درب یخچال ال جی، ساموسنگ، بوش و… می باشد. خراب بودن لولا موجب می شود که درب یخچال افتادگی پیدا کند و به سختی باز و بسته شود. اگر لولاهای درب یخچال شکسته باشند یا به هر دلیلی به بدنه گیر کنند، باید آن را تعویض کنید. خراب بودن لولای درب یخچال، باعث ورود هوای گرم به یخچال شده و مصرف انرژی را برای جبران سرمای از دست رفته، افزایش می دهد. این موضوع باعث می شود که یخچال یکسره کار کند و به کمپرسور فشار زیادی وارد شود. این فشار می تواند موجب سوختن و یا از کار افتادن کمپرسور یخچال شود و مشکلات بزرگتری را برای موتور یخچال به وجود آورد. همچنین هزینه های سرسام آوری را به دنبال خواهد داشت.

      4. خارج شدن لاستیک دور درب یخچال

گاهی لاستیک دور درب یخچال، از جای خود خارج شده و باعث می شود هنگام باز شدن درب، لاستیک بین بدنه گیر کند و اجازه ندهد درب به درستی باز شود. برای رفع این مشکل باید لاستیک دور درب یخچال فریزر را تعویض نمایید. اگر لاستیک درب یخچال سر جای خود قرار نگرفته باشد، ممکن است درب یخچال باز بماند یا به سختی باز شود. برای تعویض و تعمیر لاستیک دور درب، از یک تعمیرکار کمک بگیرید. 

      5. خرابی استوپر یخچال

استوپر در یخچال فریزر، قطعه ای است که وظیفه دارد درب را به داخل بکشد و به آرام بسته شدن آن کمک کند. اگر به هر دلیلی این قطعه خراب شود یا گیر کند، علت سخت باز شدن درب یخچال است و باید سریعتر تعمیر یا تعویض شود.

 

      6. خشک شدن لاستیک دور درب یخچال

خشک شدن لاستیک دور درب و از دست رفتن حالت عادی آن، باعث می شود درب یخچال به سختی باز و بسته شود. نرم بودن لاستیک دور درب، جریان هوا را به سرعت به داخل یخچال هدایت کرده و درب را به آسانی باز می نماید. هنگامی که یخچال دچار نشتی گاز می شود، برای پر کردن مجدد گاز یخچال، تعمیرکار مجبور است لوله های دور درب را بردارد. با برداشتن این لوله ها، انعطاف و نرمی لاستیک از بین میرود و لاستیک دور درب خشک می شود.

 یک راه حل مفید برای رفع این مشکل این است که لاستیک را از جای خود در بیاورید و روی آن آب داغ بریزید. لاستیک دور درب را دوباره سر جای خود قرار دهید. اگر با این کار نرمی و انعطاف آن تغییری نکرد، راهی جز تعویض لاستیک دور درب نخواهید داشت.کثیف بودن لاستیک دور درب یخچال فریزر

نتیجه گیری

در این مقاله، به سوال چرا درب یخچال به سختی باز می شود؟ پاسخ دادیم و علت های سخت باز شدن درب یخچال را بررسی کردیم و همچنین راه های رفع سخت باز شدن درب یخچال بوش، دوو، ال جی، سامسونگ و... را بیان نمودیم. چنانچه تمامی موارد ذکر شده را انجام دادید ولی باز هم موفق به رفع این مشکل نشدید، با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید و از کارشناسان ما کمک بخواهید. همچنین سوالات و نظرات خود را در این زمینه در قسمت دیدگاه با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 1 =